A4 Parking Schiphol

In 15 minuten bij de vertrekhal

Vanaf €5.95 per dag

Bij A4-Parking kan je je auto snel en veilig parkeren in de buurt van Schiphol. Ons parkeerterrein is gelegen vlak langs de A4 op weg naar Schiphol waar je je auto probleemloos kwijt kan. Het reserveren van een parkeerplek bij A4-Parking heeft een hele hoop voordelen! 

De voordelen A4 Parking Schiphol

De parkeerplekken op ons terrein zijn online binnen 1 minuut geboekt, ook kan je telefonisch reserveren als je er via de website niet uitkomt. Je vult bij het reserveren de aankomst- en vertrektijd van je reis in zodat wij weten wanneer je gebruik komt maken van onze parking. Ook is het tarief voor de desbetreffende dagen direct zichtbaar. Ons parkeerterrein is bij de slagboom voorzien van kentekenherkenning, als je een reservering hebt gedaan kan je dus zo doorrijden, een geprinte reservering is niet nodig. Dit scheelt tijd en gedoe en hierdoor loop je geen vertraging op tijdens de reis. Als de auto is geparkeerd op een van onze verlichte 360-parkeerplekken kan je je autosleutel bij je houden zodat je bij terugkomst op onze parking zo weg kan rijden.

Gratis shuttlebus van en naar Schiphol

Als jouw auto geparkeerd staat op een van onze ruime parkeerplekken kan je gebruik maken van onze gratis shuttle service. Een van onze ervaren chauffeurs rijdt jou in een van onze shuttlebussen in 15 minuten naar de vertrekhal van Schiphol. Als er niet direct een shuttlebus beschikbaar is kan je wachten in onze verwarmde wachtruimte, dit zal nooit langer duren dan 10 minuten. Ook word je op de terugweg weer opgehaald op Schiphol door een van onze chauffeurs die je vervolgens naar onze parking vervoert. Omdat je je autosleutel nog bij je had zit je binnen no time weer op de A4 richting huis. 

24/7 klantenservice bij A4-Parking via de intercom

Mochten er zich problemen voordoen, dan zijn wij via de intercom 24/7 bereikbaar. Onze medewerkers kunnen in geval van nood snel ter plaatse zijn om eventuele problemen op te lossen. We gaan er uiteraard niet van uit dat dit nodig is en dat de reis en het parkeren vlekkeloos zullen verlopen. 

A4 Parking; snel, eenvoudig en veilig

Wil jij een vakantie zonder gedoe met parkeren en zonder lang wachten? Boek je parkeerplek nu bij A4 Parking, een van de best beoordeelde parkeeraanbieders rondom Schiphol Airport. Een reservering is via onze website zo gedaan, uiteraard zijn wij ook telefonisch of per mail bereikbaar.