Amsterdam Airport Parkeren

 

Amsterdam Airport Parkeren

Amsterdam Airport Parkeren maakt gebruik van valet parkeren, je rijd zelf naar Schiphol en daar geef je de auto aan een van de persoonlijke chauffeurs van de dienst zodat jij rustig naar de gate kunt vertrekken. Bij Amsterdam Airport Parkeren maak je altijd gebruik van valet parking, zodat jij echt uitgerust aan je reis kunt beginnen, of natuurlijk weer naar huis gaat.
 

Hoe Werkt Amsterdam Airport Parkeren?

Bij Schiphol geef je jouw auto af aan de chauffeur van Amsterdam Airport Parkeren. De chauffeur brengt jouw auto naar de beveiligde parkeerlocatie. Bij terugkomst op Schiphol staat de chauffeur met jouw auto op je te wachten. Één van de professionele chauffeurs zorgt ervoor dat jij weer comfortabel naar huis kunt rijden, zonder dat je in een shuttlebus hoeft te stappen. Bovendien zijn er ook nog andere diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo is het mogelijk om jouw auto van binnen en van buiten volledig laten reinigen. Ook kan je ervoor kiezen om jouw auto te laten parkeren bij een overdekte parkeerplaats zodat jouw auto nog veiliger en droog staat geparkeerd.

Overigens hoef je je geen zorgen te maken over het inleveren van de sleutels van de auto. Bij aankomst bij de vertrekhal noteert Amsterdam Airport Parkeren de kilometerstand van de auto zodat je precies weet hoeveel je hebt gereden. Daarmee garandeert Amsterdam Airport Parkeren dat er geen gebruik wordt gemaakt van de auto zonder dat de eigenaar dit weet. Doordat er met een selecte groep aan personeel wordt gewerkt is er een duidelijk overzicht van wie in welke auto’s rijdt. De reputatie is voor Amsterdam Airport Parkeren van groot belang.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan heel gemakkelijk via de website van Amsterdam Airport Parkeren. Je kunt aangeven welke data je wilt reserveren en vervolgens krijg je te zien hoeveel je hiervoor moet betalen. Voor een dag betaal je slechts 38,50 euro, en dat is dus inclusief valet parking. Voor een week betaal je nog geen 60 euro.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €47,50
4 dagen   - €48,50
5 dagen   - €50,50
6 dagen   - €58,50
7 dagen   - €59,50
8 dagen   - €60,50
9 dagen   - €73,50
10 dagen - €78,00
11 dagen - €82,50
12 dagen - €87,00
13 dagen - €91,00
14 dagen - €96,00

Bekijk voor de meest actuele prijzen de site van Amsterdam Airport Parkeren.