Amsterdam Airport Parkeren

 

Amsterdam Airport Parkeren

Bij Amsterdam Airport Parkeren wordt de mogelijkheid geboden om een deel van je reis een stuk comfortabeler te maken. Je kunt gewoon met de auto naar Schiphol komen en je auto afgeven aan een van de persoonlijke chauffeurs van de dienst zodat jij rustig naar de gate kunt vertrekken. Bij Amsterdam Airport Parkeren maak je altijd gebruik van valet parking, zodat jij echt uitgerust aan je reis kunt beginnen, of natuurlijk weer naar huis gaat.
 

Hoe Werkt het?

Zoals gezegd kun je op meerdere manieren gebruik maken van de diensten van Amsterdam Airport Parkeren, maar je krijgt altijd valet parking erbij. Je auto staat dus ook weer op je te wachten als je vliegtuig landt. Een van onze professionele chauffeurs zorgt ervoor dat je auto spik en span is en dat jij weer comfortabel naar huis kunt rijden, zonder dat je in een shuttlebus hoeft te stappen. Bovendien zijn er ook nog andere diensten waar je gebruik van kunt maken. Zo kun je de auto van binnen en van buiten volledig laten reinigen. Ook kan je ervoor kiezen om een overdekte parkeerplaats te regelen zodat je auto nog veiliger staat geparkeerd. Overigens hoef je je geen zorgen te maken over het inleveren van de sleutels van de auto. Bij aankomst bij de vertrekhal noteren we de kilometerstand van de auto zodat je precies weet hoeveel je hebt gereden. Daarmee kunnen we garanderen dat er geen gebruik wordt gemaakt van de auto zonder dat de eigenaar dit weet. Doordat er met een selecte groep aan personeel wordt gewerkt is er een duidelijk overzicht van wie in welke auto’s rijdt. De reputatie is voor Amsterdam Airport Parkeren van groot belang.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan heel gemakkelijk via de website van Amsterdam Airport Parkeren. Je kunt aangeven welke data je wilt reserveren en vervolgens krijg je te zien hoeveel je hiervoor moet betalen. Voor een dag betaal je slechts 38,50 euro, en dat is dus inclusief valet parking. Voor een week betaal je nog geen 60 euro.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €47,50
4 dagen   - €48,50
5 dagen   - €50,50
6 dagen   - €58,50
7 dagen   - €59,50
8 dagen   - €60,50
9 dagen   - €73,50
10 dagen - €78,00
11 dagen - €82,50
12 dagen - €87,00
13 dagen - €91,00
14 dagen - €96,00