Airport Parking Services

 

Airport Parking Services

Veel mensen beschouwen de reisdag voor de vakantie als iets vervelends. Je moet immers aan zoveel dingen denken. Niet alleen moet je zorgen dat je alles in je koffer hebt, ook moet je ervoor zorgen dat je op tijd van huis vertrekt, zodat je niet te laat aankomt op het vliegveld. Daarbij moet je natuurlijk ook nog rekening houden met mogelijke files en moet je nog een plek zien te vinden waar je je auto kwijt kunt. Gelukkig zal die stress een stuk minder worden als gebruik maakt van de diensten van Airport Parking Services.
 

Veilig parkeren bij Airport Parking Services

Vanwege de beveiligde parkeerplaatsen van Airport Parking Services kun je veilig je auto achter laten, als je op zakenreis of vakantie gaat. Bovendien word je geholpen met het overdragen van je bagage naar de shuttlebus, waarmee je in maximaal een kwartiertje bij Schiphol bent. Bij terugkomst kun je telefonisch contact opnemen met Airport Parking Services, waarna de shuttlebus je weer komt ophalen.

Prijzen bij Airport Parking Services

Niet alleen garandeert Airport Parking Services dat ze 24 uur per dag toezicht houden over het terrein (onder andere door middel van camerabewaking), ook zijn de diensten absoluut niet prijzig. Vanaf slechts 36 euro kun je de auto op het terrein parkeren. In het hoogseizoen is dat 6 euro meer. Voor 7 euro 50 extra kan de auto op de indoor parkeerplaats staan. Zo blijft hij schoon en onbeschadigd. Er zijn ook extra services, waar je gebruik van kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de carwash opties of een apk die uitgevoerd moet worden. Maar ook ruitvervanging of het schoonmaken van het interieur is mogelijk bij Airport Parking Services.

Online reserveren en betalen

Het is erg makkelijk om een reservering te maken bij Airport Parking Services. Dit kan snel en eenvoudig online of via de app. Daarnaast kun je gemakkelijk vooraf betalen of als je dat wil ter plekke aan een van de medewerkers.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €43,00
4 dagen   - €46,50
5 dagen   - €50,00
6 dagen   - €53,50
7 dagen   - €57,00
8 dagen   - €60,50
9 dagen   - €64,00
10 dagen - €67,50
11 dagen - €71,00
12 dagen - €74,50
13 dagen - €78,00
14 dagen - €81,50