Allure Parking

Allure Parking

Met Allure Parking kun je je auto op een goede afstand van de luchthaven Schiphol parkeren, waarna je met een shuttlebus naar de vertrekhal wordt gebracht. Je betaalt alleen voor het parkeren. De shuttle bus is gratis. Voor het vervoer naar de luchthaven moet je wel eventjes wachten, hou hier dus rekening mee. Daarnaast duurt de reis met de shuttle bus naar de luchthaven een kwartier.

Bewaakt parkeerterrein bij Allure Parking

Het parkeerterrein wordt dag en nacht bewaakt en is ook vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week open. Als je na je terugreis weer aankomt op de luchthaven, wordt je weer met de shuttle bus opgehaald en teruggebracht naar het parkeerterrein. Het maakt niet uit hoe lang je op reis bent want je kan bij Allure Parking kort en lang parkeren. Er zijn geen mogelijkheden tot overdekt parkeren, maar je hoeft de sleutels van je auto niet in te leveren. Zo weet je zeker dat er niemand in je auto rijdt als je op reis bent.

Reserveren bij Allure Parking

Voor reserveren en alle informatie en tarieven kun je terecht op de website van Allure Parking. Als je hebt gereserveerd kun je naar de parkeerplaats, daar parkeren en je vervolgens melden bij de balie. Met de shuttle bus wordt je vervolgens naar de luchthaven gebracht.