Autohotel

Autohotel

Autohotel is het eerste bedrijf dat parkeerplekken bij Schiphol ging aanbieden. Het bestaat sinds 2005, dus je mag er vanuit gaan dat ze daar weten hoe er gewerkt moet worden. Autohotel heeft twee locaties: Amsterdam/Sloten en Rijsenhout. De parkeerplaatsen zijn allebei slechts op vijf minuten rijden van de luchthaven. Je wordt met een shuttle bus van- en naar de luchthaven gereden. In de tussentijd staat je auto op een bewaakt terrein geparkeerd. Autohotel is 24 uur per dag en zeven dagen per week open. Het maakt dus niet uit hoe laat je vliegtuig landt, ze staan altijd op je te wachten.

Persoonlijk retournummer bij Autohotel

Als je gebruikmaakt van de parkeergelegenheid van Autohotel, krijg je een persoonlijk retournummer. Hiermee kun je zelf contact opnemen en Autohotel zorgt ervoor dat alles geregeld wordt. Je mag verwachten dat je binnen vijf minuten wordt opgehaald en dat je bagage netjes wordt vervoerd. Vervolgens wordt je met de shuttlebus weer teruggebracht naar het parkeerterrein, waar je auto precies staat waar je hem hebt achtergelaten.

Reserveren bij Autohotel

Voor meer informatie en over de tarieven, kun je kijken op de website van Autohotel. Daar kun je ook bekijken welke van de twee parkeerterreinen het handigst gelegen is voor de richting van waaruit je komt.