Budget Parking

 

Budget Parking

Bij Budget parking kun je voor relatief weinig geld er voor zorgen dat je auto veilig en onbeschadigd de vakantie doorkomt. Het enige wat je hoeft te doen is met de auto naar het terrein van Budgetparking toe te rijden en de auto op het veilige terrein van Budget Parking parkeren. De vakantiegangers of zakenreizigers worden dan met bagage in een shuttlebus van het bedrijf naar Schiphol gebracht. Er wordt 24 uur per dag toezicht gehouden op de parkeerplaats. Je betaalt slechts 67,50 voor 8 dagen.
 
Mensen, die nog niet van Budgetparking Schiphol hebben gehoord, bellen vaak een taxi als ze op vakantie of zakenreis gaan vanaf Schiphol. Sommigen schakelen de hulp van familie, vrienden of kennissen in met de vraag of zij hen naar het vliegveld kunnen brengen. Grote nadelen hiervan zijn dat je een hoop tijd vraagt van die vriend, de familie of de kennis, zeker als je ver van Schiphol afwoont. Met de taxi naar het vliegveld is wel heel makkelijk, maar kost vaak een hoop. Beide situaties zijn dus logischerwijs niet ideaal.

Voordelen van Budget Parking

Groot voordeel van het gebruik maken van de diensten van Budget Parking is dat het op slechts 3 kilometer afstand van het vliegveld ligt. Daarnaast hoef je je autosleutel niet achter te laten. Zij zorgen ervoor dat er niets met de auto gebeurt. Het is bovendien zelfs mogelijk om tot 20 minuten van tevoren een reservering te maken bij het bedrijf. Nadat je de reservering hebt gemaakt, krijg je een bevestiging via de e-mail. In die e-mail staat daarnaast ook een nauwkeurige routebeschrijving naar het terrein van Budgetparking Schiphol. Op deze manier kun je zonder stress beginnen aan de vakantie.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €49,50
4 dagen   - €57,50
5 dagen   - €60,00
6 dagen   - €62,50
7 dagen   - €65,00
8 dagen   - €67,50
9 dagen   - €72,50
10 dagen - €77,50
11 dagen - €82,50
12 dagen - €87,50
13 dagen - €92,50
14 dagen - €97,50