Budget Valet

Budget Valet

Budget Valet is een parkeeraanbieder bij de luchthaven Schiphol. Deze aanbieder maakt gebruik van valet parking voor zeer voordelige prijzen. Bij Budget Valet staan goede service en betrouwbaarheid op nummer 1. Omdat de klant voorop staat wordt Budget Valet steeds meer een veelgebruikte parkeermogelijkheid bij de luchthaven.

Zelf naar de vertrekhal

Deze vorm van parkeren houdt in dat je zelf je auto naar de vertrekhal rijdt. Een medewerker van Budget Valet haalt je auto vervolgens op en rijdt die naar het parkeerterrein. Dit wordt altijd gedaan door professionele chauffeurs, waardoor je er zeker van kan zijn dat je auto in veilige handen is. Bij terugkomst op Schiphol staat de chauffeur met je auto al te wachten buiten de vertrekhal. De chauffeur zal dan nog helpen met het inladen van je bagage voordat je kunt vertrekken.

Voordelen Budget Valet

Het voordeel van valet parking is dat je niet ver hoeft te lopen. Je stapt uit bij de vertrekhal en kan meteen naar binnen. Het parkeerterrein van Budget Valet is dag en nacht open en daarnaast ook beveiligd, door zowel bewakers als camera’s. Reserveren kan via de website van Budget Valet. Zo weet je van tevoren zeker dat je een parkeerplaats hebt en dat je auto tijdens je reis op een veilige plek staat geparkeerd.