Centraal Parkeren

Valet Parking Service

Vanaf €10.90 per dag

De service van Centraal Parkeren bij Schiphol is ervoor bedoeld om jou onbezorgd op reis te laten gaan. Door middel van onze valet parking service staat jouw auto op een veilige plek en kun je met een gerust hart je vakantie vieren. Een reservering bij Centraal Parkeren is binnen een mum van tijd gemaakt, via de website kan je de exacte data invullen van jouw reis. Je krijgt dan gelijk de tarieven te zien en het boeken is ook zo gebeurd. Het wijzigen of annuleren is ook snel geregeld via onze website. 

Alle voordelen

De valet parking service van Centraal Parkeren heeft een hoop voordelen te bieden. Als je met de auto aankomt bij de vertrekhal van Schiphol neemt een van onze chauffeurs direct de auto over en zullen hem op een veilige plek op ons parkeerterrein parkeren. De chauffeurs van Centraal Parkeren zijn zeer ervaren en professioneel en zullen zorgvuldig met de auto omgaan. Bij terugkomst op Schiphol Airport zal de auto weer netjes worden voorgereden.

De werkwijze van Centraal Parkeren

Het is de bedoeling dat je met je eigen auto naar de bocht komt tussen vertrekhal 2 en 3 op Schiphol Airport, vanaf daar neemt de chauffeur van Centraal Parkeren het over en kun jij gelijk naar binnen om de reis verder te vervolgen. Dit punt is op de 1e verdieping, let daar goed op. Nadere instructies staan op de parkeervoucher die je hebt gekregen na het afronden van de reservering.

24/7 camerabewaking en beveiliging

Ondanks dat je zelf nooit op het parkeerterrein zult zijn kunnen we garanderen dat de beveiliging en het toezicht op het parkeerterrein enorm streng is. Er staat 24/7 een camera op het terrein en ook de beveiliging is in orde. Jouw auto staat gedurende de reis op een veilige plek en zal ook niet worden gebruikt door onze chauffeurs. De autosleutel wordt in een kluis opgeborgen waar niemand, op ons eigen personeel na, bij kan. 

Extra opties bij Centraal Parkeren

Naast de valet parking service is het ook mogelijk om een aantal extra opties bij te boeken naast de reguliere reservering. Denk bijvoorbeeld aan het laten voltanken, het elektrisch opladen of het wassen en schoonmaken van jouw auto. Dit is allemaal mogelijk tegen bijbehorende tarieven. Centraal Parkeren is ook bereikbaar voor vragen of voor het afronden van een reservering, mocht je er op de website zelf niet uitkomen. Dit kan per mail of per telefoon. 

Logo-Centraal-Parkeren