Central Parking

Central Parking

Central Parking is een parkeeraanbieder met één van de grootste valet services bij Schiphol. Het is een professionele aanbieder die lage prijzen hanteert. Ook wordt er gebruikgemaakt van een makkelijk boekingsproces. Via de website kun je met een paar duidelijke stappen uitgelegd hoe er gewerkt wordt en wat je mag verwachten als je van deze service gebruik maakt.

Overdekt parkeren bij Central Parking

Bij het maken van een reservering kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het overdekt parkeren. In dat geval betaal je een toeslag van tien euro extra. Andere opties die Central Parking biedt terwijl je op reis bent zijn het opladen van je elektrische auto of het wassen van je auto.

Servicenummer bij Central Parking

Vlak voor je aankomst bij de luchthaven bel je met het speciale servicenummer van Central Parking. Zo weten ze daar precies hoe laat je aankomt en zorgen ze ervoor dat ze voor je klaar staan. Bij de vertrekhal lever je je auto en autosleutels in bij een medewerker van Central Parking. Vervolgens wordt je auto door een professionele chauffeur naar de parkeerplaats gereden. Terwijl je op reis bent is je auto bij Central Parking verzekerd.