Cheap Parking

 

Cheap Parking

Cheap parking is een van de nieuwere diensten waar je gebruik van kunt maken als je reist via Schiphol. Met deze dienst maak je je eigen tripje een stuk comfortabeler. Zo hoef je je niet druk te maken over het openbaar vervoer voordat je in het vliegtuig stapt. Je kiest bij Cheap parking tussen twee verschillende pakketten. Of je gaat voor de shuttle service, of voor de valet parking. Wat dit precies inhoudt, kun je hieronder in meer details vinden. Ook zijn er ook nog een aantal extra diensten die je kunt toevoegen om je reis nog comfortabeler te maken.
 

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan gewoon via de website van Cheap Parking. Op de site geef je aan op welke datum je aankomt op Schiphol, en hoe laat je gepland hebt om weer terug te zijn op Schiphol. Er wordt door Cheap Parking aangegeven hoe laat je wordt verwacht bij de parkeerplaats, of bij de vertrekhal, afhankelijk van het pakket dat je hebt genomen. Het is mogelijk om in de nacht een plek te reserveren, maar daar wordt wel een toeslag van 3,50 euro gerekend. De nacht is van 23:00 tot 07:00 bij Cheap Parking.

Waar kan ik uit kiezen?

Zoals gezegd zijn er twee dingen waar je uit kunt kiezen bij het reserveren van een plaats. Kies je voor de Shuttle Service? Dan rijd je met de auto naar de parkeerplaats van Cheap Parking en word je vanaf daar met een shuttlebus naar de vertrekhal van Schiphol gebracht. Nadat je landt op Schiphol, aan het einde van de trip, pak je de bus weer naar de parkeerplaats. Deze shuttlebus is volledig gratis. Wil je iets meer geld uitgeven, voor wat meer comfort, dan kies je voor valet parking. Kies je voor deze optie, dan ga je gewoon met de auto naar de vertrekhal van Schiphol, waar een van den chauffeurs van Cheap Parking op je wacht. De chauffeur brengt je auto naar de parkeerplaats, en zorgt er ook voor dat de auto weer op je wacht zodat je gewoon gelijk naar huis kunt rijden. Er zijn ook nog een aantal extra’s die je kunt reserveren. Zo kun je de auto laten wassen, zowel van binnen als van buiten. Ook kun je ervoor kiezen om de auto overdekt te parkeren, en kan de auto zelfs worden elektrisch worden opgeladen.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €42,00
4 dagen   - €42,00
5 dagen   - €48,00
6 dagen   - €48,00
7 dagen   - €51,00
8 dagen   - €55,00
9 dagen   - €60,00
10 dagen - €65,00
11 dagen - €70,00
12 dagen - €75,00
13 dagen - €80,00
14 dagen - €85,00