Comfort Parking

 

Comfort Parking

Het is altijd lastig om de juiste manier te vinden om naar Schiphol te komen. Velen kiezen voor het openbaar vervoer, maar er zijn er genoeg die de onzekerheid van de NS niet willen incalculeren in hun reis. Deze mensen kiezen vaak voor de auto, maar moeten dan nog rekening houden met het parkeren van hun auto. Comfort Parking is een dienst die het jou zo comfortabel mogelijk maakt tijdens jouw reis. Zo zijn er meerdere diensten, zoals bijvoorbeeld overdekt parkeren, waardoor jij zeker weet dat jouw auto mooi blijft tijdens de reis. Ook is het zelfs mogelijk om je auto te laten wassen tijdens de periode dat jij je auto parkeert
 

Meerdere Pakketten

Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten bij Comfort Parking. Shuttle Parkeren, Combi Parkeren en Valet Parkeren. Bij Shuttle Parkeren word je vanaf de parkeerplaats naar Schiphol gebracht, en ook weer terug als de reis is afgelopen. Bij Combi Parkeren kun je rechtstreeks naar Schiphol rijden, waar iemand op je wacht om de auto voor je naar de parkeerplaats te brengen. Aan het einde van de reis moet je met de shuttlebus teruggebracht naar de parkeerplaatsen van Comfort Parking. De Valet Parkeren is de meest premium dienst, daar kun je rechtstreeks naar Schiphol en staat de auto ook weer te wachten als je landt.

Extra's

Zoals gezegd kun je ook extra’s boeken als je een parkeerplaats regelt. Zo kun je het interieur en het exterieur laten reinigen. Ook kan de auto worden opgeladen op een van de elektrische laadpunten, en kun je voor slechts 10 euro overdekt parkeren. Als je vaker gebruikt maakt van onze diensten kan je ook een zakelijk abonnement nemen, waardoor je een keer per maand alle betalingen van de parkeerdienst overzichtelijk krijgt.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €35,00
4 dagen   - €40,00
5 dagen   - €45,00
6 dagen   - €50,00
7 dagen   - €55,00
8 dagen   - €60,00
9 dagen   - €65,00
10 dagen - €70,00
11 dagen - €75,00
12 dagen - €80,00
13 dagen - €85,00
14 dagen - €90,00