Drive Up Services

Binnen 5 minuten op Schiphol

Shuttle en Valet Parkeren

Dagelijks maken er meer dan 200.000 mensen gebruik van luchthaven Schiphol. Een groot deel van deze passagiers komen met de auto. Om al deze bezoekers een plaats te geven, bestaan er tientallen verschillende parkeerdiensten. Drive Up Services is een van deze parkeerdiensten. Deze parkeerplaats ligt in Aalsmeer, wat vlakbij Schiphol ligt. Een plaatsje op deze parkeerplaats kost €33.50 voor 1 nacht, maar voor langere periodes kost het uiteraard minder per dag. De dienst biedt meerdere extra services aan, die jou het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

Veilig parkeren bij Drive Up Services

Drive Up Services besteedt veel aandacht aan de beveiliging van de parkeerplaatsen. Het elektrische hek beschikt over uitgebreide camerabewaking, en ook is er altijd iemand aanwezig op het kantoor. 

Snelle transfer

Aangezien de parkeerplaatsen van Drive Up Services slechts 3 minuten van de vertrekhallen van Schiphol liggen, ben je in mum van tijd op de plek van bestemming. De shuttlebus zet je uiteraard af voor de juiste vertrekhal waardoor je niet met je bagage hoeft te zeulen. We streven naar het beloven van een directe transfer op de shuttlebus, maar als het door omstandigheden toch voorkomt dat je moet wachten, kan dat tenminste in de verwarmde wachtruimte. Hier heb je de beschikking over koffie, thee en water.

Valet service

Een van de belangrijkste extra diensten van Drive Up Services is het feit dat ze de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van valet parking. Dit maakt het mogelijk om zelf te rijden naar de vertrekhal, waar je zult worden opgewacht door een werknemer van het bedrijf. Deze parkeert de auto voor je, en bij terugkomst kun je hem weer ophalen op dezelfde plek. Hiermee hoef je je dus helemaal geen zorgen meer te maken over transfertijden. Extra diensten, zoals het schoonmaken van de auto, zijn in overleg beschikbaar.