Easy Valet Parking Schiphol

 

Easy Valet Parking Schiphol

In Aalsmeer vind je Easy Valet Parking Schiphol. Deze parkeerdienst maakt je reis via Schiphol een stuk makkelijker. Om de stress en het plannen van de toch naar Schiphol minder te maken is parkeren op een bewaakte parkeerplaats een stuk fijner dan reizen met de trein of ander openbaar vervoer, waar je altijd rekening moet houden met vertragingen. Voor een reservering van 8 dagen ben je €57,99 kwijt, wat relatief goedkoop is voor een bewaakte parkeerplaats met Valet Parking.
 

Valet Parking

Zoals de naam van deze parkeerdienst al doet vermoeden, maakt deze dienst gebruik van Valet Parking. Hierdoor kun je zelf naar Schiphol rijden en de auto afgeven aan een van de chauffeurs van Easy Valet Parking Schiphol. Deze chauffeurs parkeren de auto voor je op een van de parkeerplaatsen van het bedrijf, en er wordt voor gezorgd dat je na je landing in Nederland gelijk naar huis kunt rijden. De tarieven voor deze dienst zijn dus niet zo hoog als je zou kunnen verwachten voor een Valet Parking dienst. Je kunt je parkeerplaats reserveren via de site van het bedrijf. Met een paar klikken kun je zien of er plek is voor de dag dat jij je auto wilt afgeven. Vervolgens is je reservering in een mum van tijd bevestigd.

Extra diensten

Een ander groot voordeel van de mogelijkheden bij Easy Valet Parking Schiphol is dat je je auto volledig kunt laten schoonmaken tijdens je reis. Jij geeft je auto af, en als je weer thuiskomt is hij spik en span. Je kunt de buitenkant en de binnenkant laten reinigen, en dit kost allebei €24,95. Voor een volledige poetsbeurt, met als doel de auto te laten schijnen alsof hij in de showroom staat, ben je €250 kwijt. Wil je de mogelijkheid hebben om je reservering te annuleren met volledige teruggaaf van de kosten? Dan kun je voor €2,99 een annuleringsverzekering afsluiten.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €55,00
4 dagen   - €60,00
5 dagen   - €65,00
6 dagen   - €70,00
7 dagen   - €75,00
8 dagen   - €80,00
9 dagen   - €85,00
10 dagen - €90,00
11 dagen - €95,00
12 dagen - €100,00
13 dagen - €105,00
 14 dagen - €110,00