Eazzypark Schiphol

In 5 minuten bij de vertrekhal

Vanaf €6.50 per dag

Eazzypark Schiphol is een parkeeraanbieder op 5 minuten afstand van de vertrekhallen van Schiphol Airport. Een reservering is door middel van de gebruiksvriendelijke online reserveringsmodule vrij snel gemaakt, doorgaans ronden klanten de reservering binnen 3 minuten af. Hoe eerder je reserveert, hoe gunstiger het tarief. Wacht daarom niet te lang met het reserveren van een parkeerplek bij Eazzypark, zeker in de drukke periodes zijn onze parkeerplekken vaak ver van tevoren gereserveerd. 

Hoe werkt het parkeren bij Eazzypark?

Nadat je een reservering hebt geplaatst op de website met de exacte vertrek- en aankomstdata is het de bedoeling dat je op de dag zelf naar het parkeerterrein van Eazzypark in Rozenburg komt rijden met je eigen auto. Je parkeert bij aankomst op een van de speciale vakken voor arriverende auto’s, hier wordt de auto vervolgens gefotografeerd door medewerkers van Eazzypark. Het is daarna mogelijk om alle bagage uit te laden en je te melden bij de servicebalie. Je geeft daar de autosleutel af om vervolgens te wachten op de shuttlebus, een chauffeur van Eazzypark zet de auto ondertussen op een beveiligde parkeerplek op ons terrein. Binnen 5 minuten ben je vervolgens bij de vertrekhallen van Schiphol Airport! Bij de terugreis werkt het hetzelfde maar dan andersom, je zal worden opgehaald bij het aangegeven ophaalpunt bij de aankomsthallen van Schiphol en door een van onze chauffeurs in een shuttlebus naar de parking worden gebracht.

Extra services bij Eazzypark

De parkeerplekken op het terrein van Eazzypark zijn streng beveiligd en worden continue in de gaten gehouden door aanwezige medewerkers van Eazzypark. Naast een veilige parkeerplek zijn er nog extra services bij te boeken tegen een meerprijs. Terwijl je vakantie viert in het buitenland is het mogelijk om een complete reiniging te laten uitvoeren in jouw auto. Ook zijn er mogelijkheden om delen van deze reiniging los uit te voeren, denk aan een waxbehandeling, het stofzuigen en wassen van de auto of een powerpolish behandeling.

Voordelig en veilig parkeren op het parkeerterrein

Bij Eazzypark is het mogelijk om parkeerplekken te reserveren voor korte én lange periodes. Afhankelijk van de tijd in het jaar zullen de tarieven wisselen, maar de tarieven zijn altijd voordelig. Bij Eazzypark parkeer je jouw auto veilig gedurende jouw volledige reis, daarnaast kun je ook nog eens gebruik maken van extra services aan jouw auto. Kom je er niet uit op de website van Eazzypark, neem dan contact op via telefoon of mail.