Flight Parking

 

Flight Parking

Flight Parking is een van de vele plekken waar je je auto kunt parkeren als je met de auto naar Schiphol wilt komen. Flight Parking is gelegen in Lijnden, en maakt gebruik van de zogenaamde Valet Parking diensten. Naast deze ‘core business’ biedt Flight Parking nog een hoop andere extra services aan, waardoor je nog meer comfort kunt ontvangen van het bedrijf. Voor een reservering kun je terecht op de site van de onderneming zelf. Via het online formulier reserveer je in een mum van tijd een plekje op een van de parkeerplaatsen van Flight Parking. Voor een week parkeren ben je €75 euro kwijt.
 

Valet Parking

Zoals gezegd maak je bij Flight Parking gebruik van de Valet diensten. Je rijdt zelf naar een van de vertrekhallen van Schiphol, en op een vooraf afgesproken plek staat een persoonlijke chauffeur op je te wachten. Deze chauffeur brengt de auto naar een van de beveiligde parkeerplaatsen van Flight Parking, zodat jij gelijk naar de incheckbalie kunt. Normaal gesproken staat de auto buiten geparkeerd, maar voor €15,- extra kun je kiezen voor een overdekte parkeerplaats in een verwarmde loods. Als je weer terug bent in Nederland staat de auto weer op je te wachten, zodat je snel naar huis kunt. De kilometerstand wordt opgeschreven ter controle. Reken op ongeveer 2 maal 11 kilometer aan extra gereden kilometers. Het kan iets meer zijn als de standaard parkeerruimte vol zit.

Extra diensten van Flight Parking

Uiteraard zijn er ook extra services waar je gebruik van kunt maken bij Flight Parking. Zowel exterieur als interieur kan worden gereinigd, en de auto kan zelfs volledig worden gewaxt. Als je een elektrische auto hebt, en deze wilt opladen kan dat ook, en de auto kan ook worden getankt. Kortom, als het aan de mensen van Flight Parking ligt is je auto weer volledig als nieuw na terugkomst van je vakantie of zakentrip!
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €55,00
4 dagen   - €60,00
5 dagen   - €65,00
6 dagen   - €70,00
7 dagen   - €75,00
8 dagen   - €80,00
9 dagen   - €85,00
10 dagen - €90,00
11 dagen - €95,00
12 dagen - €100,00
13 dagen - €105,00
14 dagen - €110,00