GoodParking

 

GoodParking

GoodParking is een parkeerdienst rondom Schiphol die je de mogelijkheid biedt om je auto voor je te laten parkeren. Dit wordt ook wel Valet Parking genoemd. Met deze service kun jij je volledig focussen op de rest van je reis. Als je een plekje wilt reserveren kan dat gewoon op de site van GoodParking zelf. GoodParking is niet de goedkoopste valet parkeeraanbieder bij Schiphol maar compenseert dit wel met zeer goede betrouwbaarheid, service, klantvriendelijk en punctualiteit.
logo goodparking
 

Parkeeropties GoodParking?

Als je een reservering wilt plaatsen op de site van GoodParking, zie je gelijk dat er een aantal extra opties zijn die je kunt aanvinken. Zo is standaard de annuleringsverzekering aangevinkt. Hiermee kun je kosteloos je reservering annuleren, en krijg je het geld dat je vooraf hebt betaald terug. De reservering kosteloos annuleren kan tot maximaal 48 uur van tevoren. De andere extra services betrekken het reinigen van de auto. Je kunt kiezen voor het reinigen van het exterieur van de auto, of van zowel het interieur als het exterieur. Dit kost respectievelijk €30,- en €57,50. Helaas is het niet mogelijk om de auto overdekt te laten stallen. Wel is de parkeergelegenheid die gebruikt wordt door GoodParking 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt. Optimale beveiliging dus.

Wat is valet parkeren bij GoodParking

Met de Valet Parking dienst van GoodParking rij jij zelf als bestuurder naar de vertrekhal, en daar ontmoet je een van de vriendelijke chauffeurs van het bedrijf. Deze man of vrouw rijdt vervolgens jouw auto naar een van de parkeerplaatsen. Hier hoef jij zelf geen rekening mee te houden dus. Als je weer landt op Schiphol, staat je auto op dezelfde plek als waar je hem hebt afgegeven weer op je te wachten. Als jij je vluchttijden doorgeeft aan GoodParking, zorgen zij ervoor dat je precies weet hoe laat je waar moet zijn.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €55,00
4 dagen   - €60,00
5 dagen   - €65,00
6 dagen   - €70,00
7 dagen   - €75,00
8 dagen   - €80,00
9 dagen   - €85,00
10 dagen - €90,00
11 dagen - €95,00
12 dagen - €100,00
13 dagen - €105,00
 14 dagen - €110,00