KLM start met extra busdienst vanaf Enschede

 
Vanaf 1 juli 2019 start KLM met een extra busdienst vanaf het oosten van Nederland. Het was al mogelijk om met de bus van KLM vanaf Maastricht en Nijmegen naar Schiphol te gaan en nu voegt KLM daar Enschede aan toe. KLM ziet potentie in het Oosten van Nederland waardoor men de busreizigers kan laten groeien.

Busdienst vanaf Enschede

Het is vanaf 1 juli mogelijk om gratis met de KLM bus vanaf Enschede naar Schiphol te reizen. Twee keer per dag vertrekt de bus vanaf Enschede en Schiphol en maakt enkele tussenstops waar het mogelijk is om in te stappen. Instappen is alleen mogelijk als je ticket is geboekt via KLM.nl en de aangegeven vertreklocatie Enschede of Hengelo is.

De KLM Bus die vanaf Enschede vertrekt maakt een tussenstop bij Hengelo en Apeldoorn met Schiphol als eindbestemming. De KLM Bus die vanaf Schiphol naar Enschede vertrekt zal weer een tussenstop maken bij Apeldoorn en Hengelo met Enschede als eindbestemming.

Gratis WIFI en koffie in KLM Bus

Met busdiensten van KLM gaan jaarlijks meer dan 30.000 reizigers naar Schiphol. De KLM bus is niet alleen zeer herkenbaar door de KLM-blauwe kleur maar de bus is ook van alle luxe voorzien. Zo is er uiteraard een toilet aanwezig, is er gratis koffie en thee aanwezig en kan je gebruik maken van de WIFI in de bus. De bussen gaan ook een stuk zuiniger rijden omdat de bussen op biodiesel gaan rijden.

Meer Parkeerplaatsen op Schiphol

Vanwege het stijgende aantal reizigers dat elk jaar gebruik maakt van Schiphol is het steeds drukker bij de verschillende parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol. Vanwege de drukte zullen de prijzen bij de parkeeraanbieders omhoog gaan. Door busdiensten zoals KLM vermindert de drukte bij de parkeeraanbieders bij Schiphol waardoor reizigers die wel met de auto naar Schiphol gaan een stuk goedkoper kunnen parkeren.

Klik hier om alle vertrektijden van de KLM bus te bekijken.