Lijndienst tussen Schiphol en Washington geschrapt

United Airlines

Een gevolg van de verplichte capaciteitsbeperking die alle airlines op Schiphol opgelegd hebben gekregen is dat er bepaalde lijndiensten geschrapt moesten worden. De lijndienst tussen Schiphol Airport en Washington, uitgevoerd door United Airlines, is een van die geschrapte lijndiensten. In heel juli wordt deze vlucht niet uitgevoerd, passagiers die deze vlucht hadden geboekt worden overgeplaatst op andere vluchten.

Lange rijen

Om de lange rijen op Schiphol Airport terug te dringen moest Schiphol het aantal passagiers in juli en augustus verminderen. De ene luchtvaartmaatschappij doet dit door het aantal stoelen per vlucht te verminderen. De andere maatschappij schrapt specifieke vluchten, zoals United Airlines. Sommige maatschappijen vliegen tijdelijk helemaal niet meer.

Alternatieve vluchten

De vlucht tussen Schiphol en Washington zal niet plaatsvinden tussen 7 en 31 juli. Passagiers die deze vlucht zouden nemen zijn overgeplaatst op vluchten naar Chicago, Houston, Newark en San Francisco. Op die vluchten zijn echter ook niet onbeperkte stoelen beschikbaar. Een alternatief wat Schiphol biedt voor passagiers die ook niet op die vluchten terecht konden is een vlucht vanaf Brussels Airport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest