P4 Basic Parking Schiphol

Binnen 10 minuten op Schiphol

Parkeerplekken: 2500

Reizen vanaf Schiphol kan al stressvol genoeg zijn, zeker als je de hele reis naar de luchthaven er ook nog bij bedenkt. Het openbaar vervoer kan uiteraard geen garanties geven, en daarom kiezen de meeste mensen ervoor om met de auto naar Schiphol te komen. Alleen dan heb je het volgende probleem; het parkeren. Gelukkig wordt dit probleem opgelost als je kiest voor P4 Basic Parking van Schiphol zelf. Het is niet te duur, goed bereikbaar en bovendien ben je binnen 10 minuten vanaf de parkeerplaats bij de vertrekhal van Schiphol. Hieronder lees je wat je nog meer kunt verwachten van P4 Basic Parking.

Wat heeft P4 Basic Parking te bieden?

Zoals gezegd ben je vanaf de parkeerplaats in een mum van tijd bij de vertrekhal van Schiphol. En het leuke is, dat je je niet eens zorgen hoeft te maken over hoe je op de luchthaven aankomt. Er vertrekt namelijk een gratis snelbus om de 15 minuten vanaf P4. Deze snelbus is binnen 10 minuten bij de ingang van Schiphol. Deze bus gaat de hele dag door, dus ook als jij om 3 uur in de nacht moet vliegen. Ook al ga je in je eentje, de bus zal voor je vertrekken. Voor de terugreis kun je gewoon vanaf de overkant van Schiphol Plaza, bij Halte A5, de snelbus terug nemen naar P4. Ook hierbij is de reis gewoon gratis.

Zoals de naam al doet vermoeden is P4 Basic Parking een van de meest goedkope parkeerdiensten van Schiphol. Dit merk je ook terug in de diensten die we je aanbieden. Zo is er bijvoorbeeld geen servicemedewerker present bij de parkeerplaats. Wel kun je natuurlijk met ons praten door middel van de intercom die aanwezig is bij zowel de slagboom als het betaalautomaat. Er is wel een toilet aanwezig op het terrein waar je gebruik van kunt maken.

Het in- en uitrijden van het terrein gaat overigens door middel van kentekenherkenning. Dus als je een plek hebt gereserveerd dan kun je gewoon doorrijden als je bij de slagbomen aankomt. Ook als je weggaat hoeft er niks worden ingevuld en gaan de slagbomen automatisch voor je open. Op het terrein kun je overigens ook gebruik maken van een van de elektrische oplaadpunten tijdens het parkeren. 

Hoe Reserveren?

Het is heel makkelijk om een plekje te reserveren voor P4 Basic Parking. Je kunt gewoon op de website van Schiphol aangeven wat de data is waarop je wilt verblijven op de parkeerplaats. Vervolgens wordt het tarief voor je bepaald en kun je betalen. Het is daarna ook nog mogelijk om de reservering aan te passen. Je krijgt een email met alle details. Natuurlijk vind je ook het adres van de parkeerplaats zodat je deze in je GPS kunt zetten.