P5 Airport Parking Amsterdam

 

P5 Airport Parking Amsterdam

Bij een bedrijf met het motto ‘goedkoop, zorgeloos, veilig, kwaliteit, betrouwbaar en 24/7 bereikbaar’ kun je er op vertrouwen dat je auto in goede handen is. Bij P5 Airport Parking Amsterdam kan je veilig je auto achterlaten als je op vakantie of zakenreis gaat. Het parkeerterrein van P5 Airport Parking Amsterdam wordt 24/7 bewaakt en niet toegangelijk voor onbevoegden. P5 Airport Parking Amsterdam biedt verschillende services aan met betrekking tot het stallen van de auto op hun parkeerplaats.
 

Shuttle Service All-in Parking Schiphol

Voor slechts 55 euro voor 8 dagen kun je gebruik maken van hun Shuttle Service. Hierbij is het de bedoeling dat je met de auto naar het terrein van het bedrijf rijdt. Daar kun je gemakkelijk en snel je auto op de parkeerplaats neerzetten. De medewerkers van het bedrijf helpen je vervolgens met het overzetten van de bagage naar hun shuttlebus. Deze shuttlebus brengt je binnen een paar minuten naar het vliegveld, zodat je gegarandeerd op tijd bent voor je vlucht en zonder veel problemen op vakantie kunt.

Valet Parking P5 Airport Parking Amsterdam

Voor 85 euro voor 8 dagen kun je gebruik maken van de Valet Parking Service van P5 Airport Parking Amsterdam. Deze service is iets duurder, maar biedt wel een enorm voordeel. Je kunt dan met je eigen auto in een keer naar Schiphol rijden, waar een van de medewerkers van het bedrijf op je staat te wachten. Na het afgeven van de sleutel, rijdt deze medewerker, die een ervaren chauffeur is, jouw auto naar de parkeerplaats van het bedrijf. Op deze manier kun je zelf direct door met inchecken en hoef je niet eerst nog naar het terrein van P5 Airport Parking Amsterdam te rijden. Bovendien geldt hetzelfde principe voor de terugreis. Een van de medewerkers van het bedrijf staat dan op je te wachten voor de ingang van Schiphol met jouw auto.

24 uur per dag

Het terrein van het bedrijf is afgesloten en heel goed beveiligd, door meerdere toezichthouders en camera’s. Je kunt er van op aan dat er 24 uur per dag toezicht wordt gehouden.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €42,00
4 dagen   - €42,00
5 dagen   - €48,00
6 dagen   - €48,00
7 dagen   - €51,00
8 dagen   - €55,00
9 dagen   - €60,00
10 dagen - €65,00
11 dagen - €70,00
12 dagen - €75,00
13 dagen - €80,00
14 dagen - €85,00