P6 Valet Parking Schiphol

In 2 minuten bij de vertrekhal

Parkeerplekken: 3900

Een reis vanaf Schiphol kan voor een hoop stress en geregel zorgen. Om het jezelf wat makkelijker te maken kun je in ieder geval een van de factoren die stress kunnen veroorzaken elimineren. Dit is de reis naar Schiphol zelf. Het openbaar vervoer is nooit betrouwbaar, dus het liefste ga je met je auto. En als je je auto vervolgens laat parkeren door iemand van P6 Valet Parking hoef je je hierover ook geen zorgen meer te maken. P6 Valet Parking is de valet parking van Schiphol. Wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot deze parkeerdienst, kun je hieronder vinden.

Hoe werkt P6 Valet Parking?

Bij P6 Valet Parking Schiphol kun je gewoon naar de vertrekhal van Schiphol rijden. Het kantoor van P6 Valet Parking bevindt zich recht voor de terminal, op Schiphol Plaza. Parkeer je auto op een van de daarvoor bestemde plekken, loop naar binnen en geef de sleutel af. Een van de werknemers van de dienst parkeert je auto vervolgens op een van de veilige parkeerplaatsen. De auto wordt geparkeerd op een parkeerplaats die niet overdekt is, maar wel volledig is beveiligd door Schiphol zelf. Als je weer landt op Schiphol zal je auto op de plek staan waar je hem hebt achterlaten. Zo ben je in een mum van tijd weer op weg naar huis na je reis.

Extra diensten van P6 Valet Parking

P6 Valet Parking Schiphol biedt een aantal extra’s aan om het comfort van het parkeren zo groot mogelijk te maken. Zo wordt er een video gemaakt van de buitenkant van de auto voordat je hem inlevert in de videostraat. Zo heb je bewijs van hoe jouw auto eruitzag voordat je hem afgaf, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Hiernaast krijgt je auto een gps-tracker in zich nadat je hem afgeeft zodat jij op de hoogte kunt blijven van de rit die wordt gemaakt naar de parkeerplaatsen. Alle kilometers die worden gemaakt, zijn op deze manier te verantwoorden door P6 Valet Parking Schiphol.

P6 Valet Parking kosten

Bij P6 Valet Parking Schiphol betaal e start het vanaf €45,-. Voor een week betaal je €125,50. Als je je reservering wilt veranderen, kan dat kosteloos tot 24 uur voordat de reservering plaatsvindt. Het opzeggen van reservering kan ook tot 24 uur voor de reservering, je zal in dat geval €5,- moeten betalen. Je reservering boeken kan gewoon op de site van P6 Valet Parking, en is gebeurd met een paar klikken op de knop.