Park 'N Fly

Binnen 15 minuten op Schiphol

Shuttle & Valet Parkeren

Bij Park ‘n Fly is het mogelijk om gebruik te maken van zowel de Greenpark Shuttle Service, de Valet Service en de Valet Service overdekt. Bij de Greenpark Shuttle Service zal je met je eigen auto naar het parkeerterrein van Park ‘n Fly komen waar je vervolgens door een van de ervaren chauffeurs naar Schiphol zal worden gebracht. Bij de valet parking service zal je direct naar de vertrekhal rijden waar een van de chauffeurs de auto direct overneemt en hem naar het parkeerterrein rijdt. Jij kunt bij de vertrekhal uitstappen en gelijk de reis vervolgen zonder ergens te hoeven wachten.

Shuttle service en valet parking bij Park ‘n Fly

Als je gebruik maakt van de shuttle service dien je met je eigen auto te rijden naar ons adres in Aalsmeer. Je parkeert naast de receptie en krijgt vervolgens een parkeerplek aangewezen. Eerst kan de bagage worden uitgeladen en na het parkeren op deze parkeerplek houd je de sleutels bij je en wacht je in onze verwarmde wachtruimte tot de shuttlebus arriveert en jou naar de vertrekhal van Schiphol brengt. Op de terugreis zal je ook weer worden opgehaald van Schiphol door de shuttle service. 

Mocht je kiezen voor de valet parking service, is het de bedoeling dat je met de auto naar de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 op Schiphol komt. Een van de chauffeurs zal daar klaar staan en de auto overnemen. Belangrijk is dat je 30 minuten voordat je op Schiphol aankomt even belt naar Park ‘n Fly zodat wij onze planning op orde kunnen houden. Uiteraard zijn er van tevoren tijden ingevuld, mochten deze afwijken dan zou het handig zijn als dit tijdig aan Park ‘n Fly wordt doorgegeven.

Reserveer online via de website

Al onze services zijn online te boeken via het reserveringssysteem op de website, dit is in een paar muisklikken gebeurd. Je vult alle data, tijden en de service in in het systeem en de tarieven worden direct zichtbaar. Als je de reservering hebt betaald krijg je gelijk een bevestiging in je mailbox. Met deze bevestiging kan je vervolgens terecht bij het parkeerterrein of bij de vertrekhallen van Schiphol.

Onbezorgd op reis met Park ‘n Fly

De chauffeurs en medewerkers van Park ‘n Fly zorgen ervoor dat je onbezorgd op reis kan zonder zorgen over de auto en of hij wel veilig geparkeerd staat. Ons parkeerterrein is streng beveiligd en de auto’s worden bewaakt. Wil jij een parkeerplek boeken bij Park ‘n Fly? Maak dan gebruik van het reserveringssysteem op de website of neem contact op via mail of telefoon.