Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes

Overnachting in Hotel De Jonge

Parkeren en overnachten

Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes is een samenwerking tussen Hotel De Jonge Heertjes en 24/7 Parkeren Service Schiphol. Je kunt de nacht voor vertrek doorbrengen in Hotel De Jonge in Aalsmeer om vervolgens op de dag van vertrek jouw auto te parkeren op het terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Je wordt dan met een shuttlebus naar de vertrekhallen van Schiphol gebracht om vervolgens zorgeloos op vakantie te gaan. 

Hotel de Jonge Heertjes

De Jonge Heertjes is een hotel in het centrum van Aalsmeer en is comfortabel en betaalbaar, alle kamers zijn voorzien van flatscreen TV’s en gratis Wifi. Ook kan je gebruik maken van het restaurant in het hotel en kun je vanaf 6:00 ontbijten. De nacht voor vertrek kun je in het hotel overnachten om vervolgens volledig uitgerust op reis te gaan. Je auto staat gedurende de overnachting op het terrein van De Jonge Heertjes, na de overnachting zal je de auto parkeren op het terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol, wat al jarenlang een van de grootste parkeeraanbieders is in de buurt van Schiphol. Dit terrein ligt op 5 minuten rijden van het hotel. 

24/7 Parkeren Service Schiphol

Gedurende de reis zal je auto geparkeerd staan op het terrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Dit terrein is omheind en verlicht en er is altijd personeel aanwezig, ook wordt het terrein 24/7 in de gaten gehouden door middel van camera’s. Aangekomen op het terrein meld je je bij de receptie en parkeer je jouw auto op een van de parkeerplekken. Vanaf dit terrein zal je worden opgehaald door een van de chauffeurs met een shuttlebus, deze shuttlebussen rijden om de 20 minuten vanaf het parkeerterrein naar de vertrekhallen van Schiphol. Op de terugreis zal je ook worden opgehaald door een van onze shuttlebussen, dit zal gebeuren bij bushalte C-13, deze ligt direct buiten bij aankomsthal 4. De shuttlebussen rijden 24/7 heen en weer en arriveren ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. 

Reserveer online jouw parkeerplek

Je kunt een parkeerplek reserveren via de website van Parkos. Je dient alle reisgegevens in te vullen zodat Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes de tarieven kan laten zien voor de desbetreffende data. Mocht je zelf niet uitkomen op de website is Park Sleep and Fly De Jonge Heertjes altijd bereikbaar voor vragen en hulp bij het reserveren. Dit kan via de telefoon of per mail.