Parkfly

 

Parkfly

Het bereiken van Schiphol en je auto kwijt kunnen is een van de grootste issues voor menig vakantieganger of zakenreiziger. Iets wat veel gemak geeft en een hoop zorgen weghaalt, is het parkeren van je auto op een van de vele bewaakte parkeerplaatsen in de buurt van Schiphol. ParkFly is een van de bedrijven die zo’n dienst aanbiedt. ParkFly is gevestigd in Aalsmeer, en is daardoor minder dan 10 minuten verwijderd van de vertrekhallen van Schiphol. ParkFly rekent slechts €55,00 voor 8 dagen parkeren!.
 

Parkeermogelijkheden Parkfly

Bij ParkFly parkeer je altijd in principe buiten, maar voor slechts €5 extra kun je overdekt parkeren, waardoor je auto niet in de regen komt te staan. Deze €5,- is voor de hele periode, en dus niet per dag. Dit geeft optimale beveiliging voor de auto. Het parkeerpark van ParkyFly is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bewaakt. Reserveren kan gewoon via de site van de dienst, en is gebeurd in een paar simpele stappen. De routebeschrijving naar de parkeerplaatsen staat aangegeven op de site.

Shuttlebus bij Parkfly

Uiteraard heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de comfortabele shuttlebus, die je afzet voor de vertrekhal waar jij moet zijn. Er hoeft nooit langer dan 5 minuten te worden gewacht voordat de shuttlebus arriveert, en de rit duurt gemiddeld tussen de 8 en 10 minuten. Vanaf het moment dat je op de ParkFly aankomt, ben je dus in een kwartiertje bij de vertrekhal. Door je vluchtnummer door te geven aan ParkFly, kan het bedrijf precies uitrekenen wanneer jij moet arriveren bij de parkeerplaats.

Parkfly Valet Parking

Als je geen zin hebt om naar de parkeerplaatsen te rijden, kun je ook kiezen voor Valet Parking bij ParkFly. Met deze dienst kom je met de auto naar Schiphol zelf, waar iemand van het bedrijf op je staat te wachten. Deze persoon parkeert vervolgens je auto, en zorgt ervoor dat deze weer op je staat te wachten als je terugvlucht is geland. Een ideale service, waar je natuurlijk wat meer voor betaalt dan bij de ‘gewone’ parkeerplaatsen. Extra diensten, zoals het wassen van je auto, zijn in overleg beschikbaar.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €39,50
4 dagen   - €39,50
5 dagen   - €47,50
6 dagen   - €47,50
7 dagen   - €55,00
8 dagen   - €55,00
9 dagen   - €60,00
10 dagen - €65,00
11 dagen - €70,00
12 dagen - €70,00
13 dagen - €74,00
14 dagen - €79,00