Parking4Schiphol

 

Parking4Schiphol

Parking4Schiphol is een betaalbare dienst die ervoor zorgt dat jij op een zo comfortabele manier mogelijk kunt beginnen aan jouw reis via Schiphol. Je kunt parkeren op de parkeerplaats van Parking4Schiphol die vlakbij de luchthaven is. Bovendien is de dienst relatief betaalbaar. Boeken gaat erg gemakkelijk en bovendien kun je kiezen uit twee verschillende pakketten bij het boeken. Zo kies jij hoeveel je uit wilt geven aan de parkeerplaatsen en bijvoorbeeld kiezen tussen binnen of buiten parkeren.
 

Reserveren bij Parking4Schiphol

Reserveren bij Parking4Schiphol gaat erg gemakkelijk. Via de website geef jij aan op welke data jij een parkeerplaats nodig hebt en vervolgens wordt er gelijk gekeken of er op dat moment plaats is. Bij het reserveren geef je aan wat het kenteken van je auto is, zodat je gelijk het terrein op kunt rijden als je aankomt. Er wordt namelijk gewerkt met nummerbord herkenning via camera’s. Zo hoef je niks in te vullen en ook niet op iemand te wachten.

Wat zijn de pakketten?

Bij Parking4Schiphol kies je tussen twee verschillende pakketten. Bij het ene pakket lever je je sleutel in, en parkeer je de auto binnen. Bij het andere pakket hou je de autosleutel zelf en wordt de auto buiten geparkeerd. Dit is wel op een verhard terrein, maar het is niet overdekt. Daarom betaal je voor dat pakket een stuk minder dan voor het binnen pakket. Als je de boeking hebt geplaatst, krijg je ook een duidelijke routebeschrijving naar de parkeerplaats, zodat je precies weet hoe je naar het terrein van Parking4Schiphol moet komen. Ook kun je het adres gewoon invullen op je navigatiesysteem. Betalingen bij de parkeerdienst kunnen zowel gedaan worden via creditcards, iDEAL als PayPal. Je betaalt gelijk bij het reserveren, en hoeft dus niks meer te regelen op de dag van de reis.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €23,00
4 dagen   - €25,50
5 dagen   - €30,50
6 dagen   - €34,00
7 dagen   - €35,00
8 dagen   - €36,00
9 dagen   - €40,00
10 dagen - €45,00
11 dagen - €47,00
12 dagen - €51,00
13 dagen - €54,00
14 dagen - €57,00