ShuttleparkerenSchiphol

In 8 minuten bij de vertrekhal

24/7 Beveiligd

Iedereen die op vakantie gaat wil de heen- en terugreis naar de bestemming maken zonder al te veel stress. Die stress kan al beginnen bij aankomst op de luchthaven. Om deze stress weg te nemen is het handig om gebruik te maken van een handige parkeerplek rondom de luchthaven van Schiphol. Mocht je met de auto naar Schiphol komen zijn er tal van opties, variërend van parkeerplekken vlakbij Schiphol tot plekken ver buiten Schiphol. ShuttleparkerenSchiphol is een parkeergelegenheid die op slechts 8 minuten rijden van Schiphol ligt. Je kunt je auto hier zowel overdekt als buiten veilig parkeren.

Hoe gaat het parkeren bij ShuttleparkerenSchiphol in zijn werk?

Dat is niet al te ingewikkeld, je rijdt met jouw eigen auto naar de parking van ShuttleparkerenSchiphol waar een team met professionele chauffeurs op jou wacht. Je parkeert je auto op een van onze beveiligde parkeerplekken. Deze parkeerplekken zijn zowel buiten als overdekt, je kan kiezen welke je het prettigst vind. Vervolgens zal een van onze chauffeurs jou in een Shuttle bus naar de luchthaven van Schiphol brengen. Je kan zelf het tijdstip bepalen, op deze manier heb je zelf in de hand hoe laat je op Schiphol zal zijn. Het is wel de bedoeling dat je 25 minuten voor aankomst op ons terrein even naar ons belt daar je er bijna bent. Hierdoor kunnen wij een strakke planning hanteren en ervoor zorgen dat naast jou ook andere passagiers op tijd op de luchthaven zijn.

Bij terugkomst geldt dezelfde regel. Je belt weer 25 minuten voordat je op de luchthaven zal landen naar ons om aan te geven dat je bijna op Schiphol bent. Onze chauffeurs zullen je ophalen met de Shuttle bus en jou weer naar je auto brengen. 

24/7 beveiliging van jouw auto

Het parkeerterrein van ShuttleparkerenSchiphol is ontzettend goed beveiligd. De parking is volledig omheind en er is camerabewaking. Ook is ons kantoor naast de parking 24/7 bemand door een van onze werknemers. Je kunt ook terecht in onze wachtruimte waar je eventueel het toilet kan gebruiken of koffie en thee kan drinken. 

Tarieven van ShuttleparkerenSchiphol

Je kunt bij ShuttleparkerenSchiphol al terecht vanaf €28,50 voor 1 dag. Een week parkeren op ons parkeerterrein is mogelijk voor €50,00. Tot 24 uur voor vertrek kan je de reservering kosteloos wijzigen via een link in de bevestigingsmail. Wil je toch korter van tevoren je reservering willen wijzigen, dan kan je ons bellen of mailen. Voor 3 euro extra kan je een annuleringsdekking afsluiten.