The Star Parking

Valet Parking Service

Vanaf €9,50 per dag

The Star Parking is een valet parking service die ervoor zorgt dat onze klanten in hun eigen auto naar de vertrekhal van Schiphol Airport kunnen rijden, om vervolgens hun auto mee te geven aan een van onze chauffeurs. Deze chauffeur brengt de auto vervolgens naar een veilige parkeerplek op ons parkeerterrein in Aalsmeer of in onze parkeergarage. 

De voordelen van The Star Parking

Het parkeren bij The Star Parking brengt een hele hoop voordelen met zich mee. Je hoeft niet meer zelf naar een parking te rijden om vervolgens met een shutllebus naar de vertrekhal van Schiphol te moeten worden gebracht. Je rijdt direct naar de vertrekhal waar een van onze professionele chauffeurs al klaarstaat. Deze neemt de auto in ontvangst en zal de auto vervolgens stallen in onze parkeergarage of op ons parkeerterrein. Onze service is 24/7 geopend en bereikbaar. 

Onze werkwijze

Je kan via onze website binnen 1 minuut jouw reservering plaatsen. Je vult de exacte data in van jouw reis of vakantie en als deze data bij ons beschikbaar zijn zul je ook direct de bijbehorende tarieven zien. 

Op de heenreis is het de bedoeling dat je 30 minuten voor aankomst bij de vertrekhal van Schiphol onze parkeerservice belt. Je geeft je exacte aankomsttijd door aan ons zodat wij goed kunnen plannen wanneer onze chauffeur moet vertrekken richting Schiphol. De locatie die wij hanteren is de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. 

Bij de terugreis bel je onze service zodra je geland bent zodat wij weten dat de auto klaargezet moet worden. Je belt ons nog een keer als alle bagage in bezit is en je klaar bent om richting de uitgang te gaan. Ongeveer 20 minuten na dit telefoontje zullen wij ter plaatse zijn met jouw eigen auto 

Uitstekende service van The Star Parking

Er wordt alleen strikt noodzakelijk gereden in de auto’s van onze klanten, dit betekent alleen de rit van en naar de parkeerplek. Ook is het mogelijk om jouw auto tegen een meerprijs te laten wassen in de tijd dat jij op vakantie bent. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om je reis zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Aangezien er in en rondom Schiphol altijd wel iets kan gebeuren zal er ongetwijfeld wel eens wat vertraging worden opgelopen. Wij proberen dit wel altijd tot een minimum te beperken. Wij zijn bereikbaar per mail of telefoon, mocht je er op de website niet uitkomen.