Vakantie Parking

 

Vakantie Parking

Vakantie Parking is een van de parkeerplekken rondom Schiphol. Deze specifieke parkeerplaats is gelegen op 3 minuten van de vertrekhallen van Schiphol, wat hem een van de dichtstbij liggende parkeerplaatsen van de luchthaven maakt. De dienst claimt zelf de goedkoopste van de parkeerplaatsen rond Schiphol te zijn, en met een tarief van ongeveer €60,- per 8 dagen zit er zeker waarheid in deze claim. Het bedrijf is gevestigd in Schiphol-Rijk, en ligt dus écht vlakbij het vliegveld.
 

Parkeeropties Vakantie Parking?

De opties die je hebt om te parkeren beperken zich tot twee verschillende mogelijkheden; overdekt en onoverdekt parkeren. Standaard kies je voor de onoverdekte optie, en voor €10,- extra, voor de gehele periode, kun je een overdekte plaats reserveren. De slogan van Vakantie Parking is; wij wachten op u, en niet andersom. Dit geldt ook voor de shuttlebus die tussen de parkeerplaats en Schiphol pendelt. Bij aankomst bij de parkeerplaats wordt je auto voor je geparkeerd, en de bagage wordt in de shuttlebus gezet. Vervolgens rijdt u direct naar het vliegveld. Het bedrijf garandeert dat je op tijd aankomt, mits je op de afgesproken tijd op de parkeerplaats bent.

Valet Parkeren

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Valet Parking. Bij deze dienst hoef je niet naar de parkeerplaats te rijden, maar gewoon naar Schiphol zelf. Vervolgens zet een chauffeur de auto weg, en kun jij direct door naar het inchecken. Als je tripje erop zit, staat de auto weer op je te wachten voor de aankomsthal.

Extra diensten van Vakantieparking

Als je wil dat je auto wordt gereinigd tijdens je reis, kan dat bij Vakantie Parking. Een volledige reiniging van de buitenkant van de auto, inclusief een wax, kost €77,50. Een simpele reinigen kost zowel voor binnen als buiten €20,-. Er is zelfs een elektrische laadpaal geplaatst op het terrein van de parkeerdienst. Een volledige lading kost je €10,-. Alle opties zijn bij te boeken op de site van het bedrijf.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €45,00
4 dagen   - €52,00
5 dagen   - €55,00
6 dagen   - €60,00
7 dagen   - €65,00
8 dagen   - €70,00
9 dagen   - €75,00
10 dagen - €80,00
11 dagen - €85,00
12 dagen - €90,00
13 dagen - €95,00
 14 dagen - €100,00