Valetschiphol.nl

 

Valetschiphol.nl

Als je optimaal comfort wilt tijdens de reis die je maakt via Schiphol, dan kun je zeker overwegen om gebruik te maken van de diensten van Valetschiphol.nl. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid aan om je auto voor je te parkeren, zodat jij je alleen maar zorgen hoeft te maken over de rest van de reis. Valetschiphol.nl vraagt voor een week parkeren €95,50, wat iets meer is dan concurrerende bedrijven. Hiervoor krijg je echter wel een hoop comfort terug. Je auto wordt voor je geparkeerd op het parkeerterrein van het bedrijf, dat gevestigd is in Roelofarendsveen. Is hier geen plek? Dan wijken ze uit naar Rozenburg. Er is altijd genoeg plek en de parkeerterreinen zijn zeer goed beveiligd.
 

Hoe werkt Valet Parking bij Valetschiphol.nl?

Als je een plekje wilt reserveren bij Valetschiphol.nl, moet je aangeven hoe laat je vluchten vertrekken en aankomen. Hierna wordt er door de medewerkers van het bedrijf aangegeven wanneer je het beste kunt arriveren bij de vertrekhal. Je kunt gewoon in je eigen auto hier naartoe rijden. Als je hier bent, wordt de auto van je overgenomen door een chauffeur. Deze brengt vervolgens jouw auto naar een van de dependances in Rozenburg of Roelofarendsveen. Doordat ze precies weten wanneer je weer terugkomt, zal de auto op je staan te wachten zodra je weer in Nederland bent.

Extra comfort

Om je reis een stuk comfortabeler af te sluiten, biedt het bedrijf een aantal extra opties aan. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je auto binnen te laten parkeren zodat je zeker weet dat deze mooi schoon blijft. Ook kan de auto volledig gereinigd worden door de medewerkers van Valetschiphol.nl. Waxen, polijsten, handwas en machinewas, het is allemaal mogelijk. Zowel het interieur als het exterieur kunnen volledig onder handen worden genomen, als dat is wat je verlangt. Zo heb je een schone auto tot je beschikking nadat je tripje is afgerond.
Prijzen Vanaf
1 dag       - €71,00
2 dagen   - €74,50
3 dagen   - €78,00
4 dagen   - €81,50
5 dagen   - €85,00
6 dagen   - €88,50
7 dagen   - €92,00
8 dagen   - €95,50
9 dagen   - €99,00
10 dagen - €102,50
11 dagen - €106,00
12 dagen - €109,50
13 dagen - €113,00
14 dagen - €116,50