Vip Parking

 

Vip Parking

Ben je op zoek naar een plek waar je je auto kunt parkeren tijdens je reis via Schiphol, dan kun je weleens op zoek zijn naar VIP Parking. Deze parkeerdienst biedt een aantal mogelijkheden die jouw reis een stuk meer comfortabel zullen maken. Zo hoef je niet in de trein te stappen om naar Schiphol te komen en heb je dus niet te maken met vervelende vertragingen en stakingen op het spoor. VIP Parking biedt een mooie valet dienst aan, die bovendien een stuk goedkoper is dan de valet parking die Schiphol zelf aanbiedt. Hoe dit allemaal werkt kun je hieronder precies lezen.
 

Hoe werkt VIP Parking

Bij VIP Parking wordt zogezegd alleen gebruik gemaakt Valet Parking. Dit werkt zo; je rijdt gewoon met je auto naar de vertrekhal van Schiphol waar je bagage wordt in- en uitgeladen door een van de ervaren beroepschauffeurs. Nadat je bagage is klaargezet op een karretje rijdt de chauffeur naar de beveiligde parkeergarage die compleet is omsingeld door camera’s. Bovendien is er 24 uur per dag, 7 dagen per week een medewerker aanwezig zodat jouw auto echt veilig is. De auto blijft in de beveiligde parkeergarage staan totdat je weer terugkomt van de reis. De auto wordt vervolgens naar de vertrekhal gereden waar de chauffeur de bagage weer voor je in de auto ruimt. Zo hoef je niet te wachten op een bus naar de parkeerplaats en kun je gelijk instappen en vetrekken. Uiteraard kun je bij VIP Parking ook gebruik maken van een aantal extra diensten. Zo is het mogelijk om de auto te laten wassen, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Zo weet je zeker dat de auto schoon is als je terugkomt, zodat je nog comfortabeler naar huis kunt rijden. Natuurlijk is er ook een elektrische laadpaal aanwezig in de parkeergarage.

Hoe kan ik reserveren?

Reserveren kan zowel via de site van VIP Parking als via het telefoonnummer dat is aangegeven op de site. Als je reserveert via de site, kun je ook gelijk zijn of er nog een plek thuis is op de data waarop jij een plek nodig hebt.
Prijzen Vanaf
3 dagen   - €63,00
4 dagen   - €70,00
5 dagen   - €75,00
6 dagen   - €80,00
7 dagen   - €85,00
8 dagen   - €90,00
9 dagen   - €95,00
10 dagen - €100,00
11 dagen - €105,00
12 dagen - €110,00
13 dagen - €115,00
14 dagen - €119,00