Xclusive Parking

Xclusive Parking

Als je wat te kiezen wilt wat betreft parkeren bij Schiphol, dan is Xclusive Parking een goede optie. Deze aanbieder werkt vanuit het idee dat je reis van alle gemakken voorzien hoort te zijn en biedt daarom verschillende manieren van parkeren aan. Bij Xclusive Parking worden voordelige prijzen gehanteerd. Je hebt de keuze in een valet service, shuttle service en een dual service.

Verschillende opties bij Xclusive Parking

In het eerste geval rij je zelf je auto naar de vertrekhal. Daar wacht een medewerker van de parkeerservice je op, die je auto naar het parkeerterrein zal brengen. Je hebt hier verder geen omkijken naar en kan meteen aan je reis beginnen. In geval van shuttle service rij je zelf je auto naar het parkeerterrein. Van daaruit wordt je met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Bij een dual service combineer de je twee eerdergenoemde opties. Zo kun je bijvoorbeeld voor de heenreis ervoor kiezen om zelf je auto te parkeren, om voor de terugreis gebruik te maken van de valet service.

Overdekt parkeren bij Xclusive Parking

Xclusive Parking biedt de mogelijkheid om je auto overdekt te parkeren, maar hiervoor moet dan wel extra betaald worden. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van de opties om je auto te laten schoonmaken, zodat je auto fris en schoon is als je terugkomt. Reserveren kan via de website.