GreenParking Schiphol

Shuttle Parkeren

Vanaf €8,45 per dag

GreenParking Schiphol is een parkeergelegenheid op 10 minuten rijden van Schiphol. Je rijdt zelf naar de parkeerplaats toe en maakt gebruik van de gratis shuttle service om naar de vertrekhallen van Schiphol te komen. Ook neem je zelf je autosleutel mee en is er 24/7 een locatiebeheerder aanwezig op de parkeerplaats. Met ruim 2500 parkeerplekken heeft GreenParking Schiphol voldoende capaciteit om heel veel mensen van een voordelige parkeerplek rondom Schiphol te voorzien. Wees er echter wel op tijd bij voordat alle parkeerplekken zijn uitverkocht. Met name in de zomerperiode is GreenParking een populaire parkeerplaats.

Shuttle service

Je rijdt zelf naar de parkeerplaats toe om je auto op een aangegeven parkeerplek neer te zetten. Vervolgens reis je met de gratis shuttle service naar de vertrekhallen van Schiphol, deze reis duurt ongeveer 10 minuten. De shuttle bus komt ongeveer eens per 20 minuten, hou hier rekening mee en kom niet te laat aan bij de parkeerplaats van GreenParking Schiphol. De shuttle bus rijdt 24/7, je hoeft je geen zorgen te maken dat je langer dan 20 minuten moet wachten tot je van of naar Schiphol kan.

Beveiliging en locatiebeheerder

De parkeerplaats is streng beveiligd met meerdere camera’s en er is 24/7 een beheerder aanwezig, je kan met eventuele vragen terecht bij hem. De parkeerplaats is alleen te betreden met de juiste barcode, deze barcode ontvang je bij je reservering. Ook is de klantenservice 24/7 bereikbaar, je kan GreenParking Schiphol bereiken via de mail of per telefoon. Op het parkeerterrein is een handig bagage in- en uitlaadplatform, dit scheelt behoorlijk met het in en uitladen van zware koffers en bagage.

Tarieven en reserveren

De tarieven zijn voor elk moment en elke tijd anders. Kijk voor de actuele tarieven op de website van GreenParking Schiphol, met de handige tool op de website heb je binnen een paar klikken het tarief voor de data van jouw reis. Het reserveren van een parkeerplek bij GreenParking Schiphol kan eenvoudig worden geregeld via de website. Bovenaan de website kan je je vertrek- en aankomstdatum invullen, je kan zelfs de tijden invullen voor een nauwkeurigere berekening van de prijs. Als je akkoord bent met de prijs kan je direct reserveren en krijg je een bevestiging per mail. Wacht niet te lang met reserveren, de parkeerplekken kunnen zomaar volgeboekt zijn.