Q-Park-Schiphol

Gratis busvervoer

Vanaf €3,32 per dag

Voordat je op reis gaat via de luchthaven Schiphol moet je aan heel veel dingen denken. De spullen inpakken, vliegtickets checken en natuurlijk de vertrektijden in de gaten houden. Dan komt daar bovenop ook nog het feit dat je naar Schiphol toe moet komen, en dat je vanuit daar ook weer terug moet naar je huis. Het liefst ga je uiteraard met je eigen auto, maar dan moet je wel kiezen voor een goede plek om je auto te parkeren bij Schiphol gedurende je reis. Q-Park Park & Fly is hier een goede optie voor. Deze parkeerplaats is dichtbij Schiphol en bovendien kun je al vanaf 3,32 euro per dag parkeren. Je reis begint zonder stress als je gebruik maakt van de parkeerplaatsen van Q-Park Park & Fly.

Gratis busvervoer bij Q-Park

Q-Park Park & Fly werkt samen met Connexxion waardoor je gratis met de bus gebruik kunt maken naar en van Schiphol. Connexxion is een van de grootste busbedrijven in Nederland, en Q-Park heeft een groot aantal parkeerplaatsen verspreid over het hele land. Door deze samenwerking is er een unieke mogelijkheid voor het vervoeren van de passagiers van de parkeerplaats naar de luchthaven. Connexxion heeft veel ervaring in het op tijd vervoeren van passagiers, dus je hoeft je geen zorgen te maken over of je wel op tijd komt of niet. Er wordt altijd een schatting gegeven van de tijd van de bushalte naar de vertrekhal van Schiphol. Dit krijg je allemaal al te weten bij het plaatsen van je reservering. Natuurlijk kan het door de verkeersdrukte op dat moment een paar minuutjes afwijken, maar ook daar wordt uiteraard rekening mee gehouden.

Hoe kom je op Schiphol?

Maar hoe kom je dan vanaf de parkeerplaats bij de vertrekhal? Dat gaat erg gemakkelijk. Er is een speciale bushalte geplaatst aan de buitenkant van de parkeerplaats. Vanaf deze bushalte gaat er 10 keer per uur een bus naar Schiphol. Afgezien vanaf 01:00 tot 05:00. In deze nachturen moet er gebruik worden gemaakt van speciale nachtbussen. Deze gaan iets minder vaak, namelijk 2 keer per uur. De dienstregeling staat in principe vast, maar het wordt aangeraden om voordat je vertrekt nog