Quick Parking

Binnen 15 minuten op Schiphol

Beveiligde Parking

Quick Parking is een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. De dienst zit verspreid door het hele land, en heeft ook vergelijkbare vestigingen voor andere vliegvelden, zoals Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Quick Parking focust vooral op de betrouwbaarheid en snelheid van het parkeren. Deze formule heeft het bedrijf erg groot gemaakt, en daarom is het ook een van de fijnste plekken om je auto te parkeren als je reist vanaf Schiphol. Vooral voor zakelijke klanten is Quick Parking een zeer goede optie, omdat er voor deze klanten een aantal mogelijkheden worden geïntroduceerd die je bij andere diensten niet tegenkomt.

Hoe werkt Quick Parking?

Nadat je je reservering hebt geplaatst om de site van het bedrijf word je ingedeeld op een van de vijf parkeerplaatsen die Quick Parking gebruikt. Al deze parkeerlocaties zijn zeer goed beveiligd. Hierbij kun je denk aan elektrische hekken, bewakingsmedewerkers en natuurlijk heel veel camera’s. In totaal biedt Quick Parking plek aan meer dan 3.000 auto’s. Je kunt er dus wel vanuit gaan dat ook jij een plekje krijgt op een van de vele plaatsen. Nadat je je auto hebt geparkeerd word je opgehaald door een van de comfortabele shuttlebussen. Deze bussen staan altijd klaar om te vertrekken, en daardoor geeft Quick Parking aan dat je binnen 3 minuten vanaf je auto in de vertrekhal van Schiphol bent.

Valet Parking

Een van de opties die wordt aangeboden door Quick Parking is het feit dat je gebruik kunt maken van valet parking. Met deze dienst is het mogelijk gemaakt om je auto voor je te laten parkeren. Jij rijdt naar de vertrekhal, en daar wordt de auto opgehaald door een van de professionele chauffeurs. Vervolgens parkeert deze man of vrouw de auto voor je. Optimaal gemak, aangezien de auto ook gewoon weer naar je toe wordt gereden als je reis erop zit.

Zakelijk parkeren bij Quick Parking

Voor de zakelijke reizigers biedt Quick Parking een aantal extra’s aan die zeer goed van pas kunnen komen. Zakelijk parkeren is voor diegenen die relatief vaak gebruik maken van de parkeerdiensten van Quick Parking. Ben jij dit, dan kun je een account aanmaken op de website van het bedrijf. Dit maakt het reserveren een stuk makkelijker en sneller, omdat alle gegevens dan al bekend zijn bij Quick Parking. Hetgeen wat nog meer gemak zal opleveren is de maandelijkse factuur die je kunt ontvangen als je een zakelijke klant bent. Je kunt zelf precies aangeven hoe je wilt dat de facturatie plaatsvindt, maar het wordt in ieder geval makkelijk om de kosten te declareren doordat de btw apart wordt gehouden. Als je vaker dan tien keer hebt geparkeerd bij Quick Parking, krijg je automatisch korting op volgende reserveringen. Doordat je een account hebt wordt het ook mogelijk om je eerdere reserveringen in te zien, en openstaande reserveringen aan te passen.