Royal Parking

Valet Parking Service

Vanaf €9,90 per dag

Royal Parking is een parkeeraanbieder vlakbij Schiphol en specialist op het gebied van valet parking. Al ruim 10 jaar rijden de chauffeurs van Royal Parking de auto van de reizigers naar hun overdekte of niet overdekte parkeerplaats. Allebei de parkeerplaatsen zijn goed beveiligd. De locatie van de parkeerplaats is bij Schiphol-Rijk. Hoewel je hier zelf waarschijnlijk nooit zal komen omdat het valet parking betreft is het toch nuttig om te weten waar je auto staat geparkeerd.

Valet Parking

Royal Parking biedt alleen valet parking aan, je kan dus niet zelf je auto naar de parkeerplaats rijden om vervolgens naar de vertrekhallen van Schiphol te gaan. Je dient met je eigen auto naar de vertrekhallen te rijden waar een chauffeur van Royal Parking op je staat te wachten. Je geeft je sleutels af en je kan met je bagage naar binnen bij de desbetreffende vertrekhal. Jouw auto wordt door de chauffeur naar de beveiligde parkeerplaats gebracht. Bij terugkomst staat er een chauffeur met jouw auto bij dezelfde vertrekhal, je kan dus direct vertrekken. Dit scheelt onnodig gedoe met taxi’s, shuttle bussen en zware bagage. 

Extra services

Je kan bij Royal Parking ook kiezen voor extra services. Denk hierbij aan het opladen van je elektrische auto of het wassen van je auto. Je kan er ook voor kiezen om je auto te laten opladen met je eigen pas, dit is dan weer een stuk goedkoper. Ook last minute reserveringen zijn mogelijk, dit kost 10 euro extra. Het gaat dan om reserveringen die minimaal 10 uur van tevoren worden gemaakt. 

Keurmerk en reserveren

Het Keurmerk Kwaliteitszorg parkeren is in het bezit van Royal Parking, wij gaan altijd met goede zorg om met jouw auto. De enige rit die met je auto wordt gemaakt is die van de vertrekhallen naar onze parkeerplaats, je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw auto wordt gebruikt voor andere doeleinden. Parkeren bij Royal Parking is al mogelijk vanaf 45 euro en het reserveren van de services is heel eenvoudig. Je kan op de website van Royal de data invullen van je vakantie of reis en vervolgens de extra services die je wenst te gebruiken aanvinken. Ook kun je ervoor kiezen om overdekt te parkeren, dit kost 10 euro extra. 

Betalingen

Je kan de reservering direct met iDeal betalen, je kan er ook voor kiezen om de chauffeur contant te betalen bij de inlevering van je auto. Wil je zakelijk afrekenen? Dan krijg je maandelijks een factuur van Royal Parking.