The Valet Guys

Voordelig Valet tarief

Valet Parkeren

Het familiebedrijf The Valet Guys is een van de jongste parkeerdiensten die werken rondom Schiphol. Het bedrijf focust vooral op het persoonlijke contact en de goede band met de klanten. Door gebruik te maken van een dienst als die The Valet Guys aanbieden begin je zorgeloos aan je reis. Reserveringen kun je plaatsen via de website van het bedrijf. Het is mogelijk om op elk moment van de dag een reservering te plaatsen. Het bedrijf zijn parkeerplaatsen zijn vlakbij Schiphol waardoor er weinig kilometers worden gemaakt door onze chauffeurs.

Valet Parking bij The Valet Guys

The Valet Guys biedt alleen de mogelijkheid om gebruik te maken van Valet Parking, logisch wanneer je naar de naam van het bedrijf kijkt. Dit houdt in dat jij zelf naar Schiphol rijdt, waar je een van de chauffeurs van The Valet Guys ontmoet. Deze man of vrouw neemt vervolgens de verantwoordelijkheid voor het parkeren van jouw auto. Je bagage wordt uiteraard netjes op een van de karretjes geplaatst, zodat jij snel door kunt naar de incheckbalie voor je vlucht. Het is zowel mogelijk om je auto overdekt als onoverdekt te laten parkeren. 

Extra opties The Valet Guys

Uiteraard is het bij The Valet Guys ook mogelijk om van een aantal extra diensten gebruik te maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een uitgebreide carwash. Het toppakket reinigt zowel de buitenkant als de binnenkant van de auto volledig.